Organisaties verzamelen grote hoeveelheden data omtrent hun security, met als gevolg een lijst van miljoenen dreigingen. Veel organisaties hebben echter moeite om een concrete, actiegerichte lijst van dreigingen op te stellen. Herkent u deze problemen? Dan is security intelligence de oplossing! Verkrijg beter inzicht in de veiligheid van uw organisatie, door real-time dreigingen te detecteren, analyseren en rangschikken.

DE VOORDELEN VAN SECURITY INTELLIGENCE

  • Real-time inzicht in uw dreigingen en een actiegericht overzicht;
  • Verhoogt operational efficiency;
  • Minder personeel nodig om het overzicht te houden;
  • Voegt ook waarde toe op andere gebieden, door geïntegreerde systemen;
  • Kan binnen de hele organisatie worden gebruikt.

INFOGRAPHIC: NOOIT OP DE VOORPAGINA MET SLECHT NIEUWS

Wist u dat 30% van de security breaches wordt veroorzaakt door een menselijke fout? Lees meer in deze infographic!

[BLOG] SECURITY INTELLIGENCE: VAN DATA NAAR INFORMATIE

Bedrijven verzamelen enorme hoeveelheden data over de beveiliging en bescherming van de organisatie. Het wordt hierdoor steeds moeilijker om te bepalen wat echt belangrijk is voor uw organisatie en welke risico’s u loopt. Wat u nodig heeft, is actiegerichte informatie en een concrete, liefst zo klein mogelijke lijst van dreigingen waar uw IT-manager op kan inspelen. In deze blog leest u hoe u dat bereikt.

WHITEPAPER: DE 5 VERBETERPUNTEN VAN UW SECURITY

Moderne organisaties bezitten veel gevoelige data en zijn daarmee een belangrijk doelwit van cybercriminelen. In deze whitepaper geven we u verschillende tips om security binnen uw organisatie concreet en gemakkelijk te verbeteren.

ONDERZOEKSRAPPORT: WAT KOST EEN SECURITY BREACH?

Security-problemen kunnen erg veel geld kosten. In 2015 kostte een security breach een bedrijf gemiddeld 3,79 miljoen dollar. Wilt u weten hoe deze kosten zijn opgebouwd en wat de invloed is op uw de continuïteit van uw bedrijf? Lees dan dit onderzoeksrapport!

costbreaches-294x300

E-BOOK: INTEGRATED THREAT MANAGEMENT VOOR DUMMIES

Veel organisaties vinden het moeilijk om een goed beeld te krijgen van de veiligheidsrisico’s en de mogelijkheden om deze dreigingen te elimineren. Dit e-book legt uit hoe integrated threat management dat kan veranderen!

e-book_securityintelligence1-296x300

© 2017 Tech Data | General Terms | Privacy