U vraagt zich mogelijk af of uw organisatie wel optimaal beveiligd is tegen datalekken. Een terechte vraag, want ook in 2016 is inbreuk op bedrijfsgegevens een lastig te bestrijden probleem. Daarnaast treedt binnenkort de nieuwe Europese wet voor de bescherming van persoonsgegevens in werking. De consequenties van het verlies of de diefstal van bedrijfsdata worden hierdoor een stuk groter. Hoe zorgt u voor een waterdichte beveiliging van uw data?

DATA THEFT PREVENTION IS NODIG OMDAT:

  • datalekken bedrijven wereldwijd honderden miljoenen euro’s kosten;
  • de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) binnenkort in gang treedt;
  • hackers steeds weer nieuwe en meer geavanceerde manieren ontdekken om toegang tot uw bedrijfsgegevens te verkrijgen;
  • datalekken veelal door medewerkers worden veroorzaakt, mede vanwege de toename van mobiel werken;
  • het door nieuwe ontwikkelingen in het IT-landschap ingewikkelder wordt om het overzicht te behouden.

E-BOOK: WAT VERANDERT ER VOOR U MET DE NIEUWE GDPR-WET?

De General Data Protection Regulation is de nieuwe Europese regelgeving voor databescherming. Deze nieuwe richtlijnen dwingen bedrijven om te focussen op hun databescherming. Wat zijn de belangrijkste regels? Welke gevolgen heeft dit voor uw organisatie? En hoe kunt u zich voorbereiden op deze nieuwe regelgeving? Lees het in dit e-book!

[BLOG] WEES KLAAR VOOR HET VOLGENDE DATALEK

Organisaties die te maken hebben met een beveiligingsincident ervaren een zeer hectische tijd. Er komt namelijk veel op de organisatie af. Maar sinds 1 januari 2016 is het nog belangrijker om snel en goed te handelen. In veel gevallen moet u een incident binnen 72 uur melden. En daar komt heel wat bij kijken.

WHITEPAPER: HOE VOORKOMT U INBREUK OP UW BEDRIJFSGEGEVENS?

Telkens verschijnen er weer nieuwe tools en best practices op het gebied van databeveiliging. Toch blijft het beveiligen van datalekken een groot probleem voor veel organisaties. Alleen al in 2014 zorgden datalekken voor een kostenpost van bijna 400 miljoen euro. En dan hebben we het nog niet over de imago- en reputatieschade van de getroffen organisaties. In dit whitepaper leest u hoe u de kans op datalekken kunt minimaliseren.

© 2017 Tech Data | General Terms | Privacy